Alpha Makelaardij

Wachtelstraat 22
2802 EV GOUDA
Vraagprijs € 500.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Laat je verrassen door de ruimte! Mooi groot en heel sfeervol herenhuis met karakteristieke elementen én veel comfort! Lekker zonnige achtertuin met de mogelijkheid op eigen terrein te parkeren. Aan de voorzijde weids zicht op water. Goede ligging nabij de binnenstad, het station en de uitvalswegen.

Bouwjaar 1830. Het woonoppervlak bedraagt 141 m², de inhoud 505 m³. Gelegen op 106 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:

begane grond: entree, mooie hal/vestibule met meterkast en openslaande deuren naar de gezellige woonkamer met eetgedeelte aan de achterzijde. Fraai balkenplafond, gestuukte wanden en openslaande deuren naar de tuin. Open keuken met granieten aanrechtblad, rvs spoelbak, koelkast, vriezer, gaskookplaat, oven (2022) en vaatwasser (2022). Portaal met (hangend) toilet en trapopgang.

1e verdieping: overloop met hangend toilet, grote slaapkamer voorzijde met schuifkastenwand en openslaande deuren naar Frans balkon. Luxe, inpandige badkamer (2016) voorzien van grijs betonstuc, "eiken" plavuizen, inloopdouche, design radiator en twee natuurstenen waskommen op een mooi, houten meubel. L-vormige slaapkamer aan de achterzijde.

2e verdieping: overloop met dakraam, cv-kast en aparte was-/bergruimte. Leuke slaapkamer aan de voorzijde met Frans balkon (glas) en hijsbalk. Tweede badkamer (geheel wit betegeld, antraciet vloer) voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, hangend toilet. Grote slaapkamer aan de achterzijde met zicht op de binnenstad.

Bijzonderheden:
*Het huis is aangewezen als Gemeentelijk Monument. Het betreft een voormalig pakhuis voor een zeilmakerij. In 2007/2008 is het pand geheel gerenoveerd.
*Op alle verdiepingen zijn massief eiken vloerdelen aangebracht.
*Ramen met roedeverdeling en plaatselijk voorzetramen. Het dak is geïsoleerd.
*De fraaie kapconstructie op de 2e verdieping is in het zicht gebleven. Balkenplafond op de begane grond.
*Elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achterzijde.
*Diepe, zonnige tuin met hardhouten vlonders, kunstgras en openslaande deuren aan de achterzijde. Hierdoor is het mogelijk je auto op eigen terrein te plaatsen.
*De woning is maar liefst circa 10 meter hoog! Hierdoor heb je rondom weids uitzicht op de Gouwe, historische panden en de binnenstad.
*Kom kijken en zié jezelf wonen!

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
entree, hal
woonkamer met open keuken: 34 m²
hal met toilet
1e verdieping:
overloop
slaapkamer voorzijde: 4.29 x 4.58/4.66 m.
badkamer I: 2.59 x 2.08 m.
slaapkamer achterzijde: 4.29 x 3.90/2.69 m.
2e verdieping:
overloop
slaapkamer voorzijde: 4.15 x 3.63/2.86 m.
badkamer II: 3.09 x 2.03 m.
slaapkamer achterzijde: 4.15 x 3.66/3.56 m.
Plattegronden